Cât a cheltuit Bianca Drăgușanu pe operații și tratamente, de-a lungul anilor. Este vorba despre zeci de mii de euro!

+4 click pentru
galerie

Cât a cheltuit Bianca Drăgușanu pe operații și tratamente, de-a lungul anilor. Este vorba despre zeci de mii de euro! © Instagram

Bianca Drăgușanu a trecut prin numeroase transformări de ordin estetic de-a lungul anilor. Și, așa cum probabil te așteptai, nu au fost deloc ieftine. Vedeta a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru a face retușurile pe care și le dorea. Așadar, iată cam cât a cheltuit Bianca Drăgușanu pe operațiile, intervențiile și tratamentele care au făcut-o să fie cine este ea astăzi.

Este foarte clar faptul că Bianca Drăgușanu și-a modificat bustul și buzele, probabil fiind zonele care ies cel mai mult în evidență. Dar au existat multe alte modificări, unele chiar ceva mai obscure, cum ar fi o operație de micșorare a... gleznelor.

Cât au costat operațiile Biancăi

Cel mai recent, blondina și-a „instalat” un fund mult mai bombat, ca de braziliancă, grație, cel mai probabil, medicului estetician care s-a mai ocupat și de alte intervenții. În acest caz, mărirea posteriorului ar fi costat-o pe Bianca în jur de 5.000 de euro.

Vedeta și-a micșorat și nasul, o intervenție de 3.000 de euro, dar și-a subțiat și gleznele. Pentru această operație a mers la o clinică din Cluj, acolo unde a cheltuit 5.000 de euro, potrivit Click!

Nu și-a uitat nici zâmbetul, pentru care a cheltuit cam cel mai mult. La Timișoara, Bianca Drăgușanu și-a pus fațete în valoare de 15.000 de euro. Are la activ și un lifting facial, botox în riduri, acid hialuronic în buze și niște silicoane înlocuite recent, la 18 ani de la prima operație. Și asta a costat-o vreo 5.000 de euro.

În total, așadar, frumusețea Biancăi însumează intervenții în valoare cam de 50.000 de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro