E pe bune, fă! Ana Morodan a dezvăluit câți bani face, în fiecare lună

+3 click pentru
galerie

E pe bune, fă! Ana Morodan a dezvăluit câți bani face, în fiecare lună © Instagram

Atunci când ești supradenumită „Contesa digitală”, este clar că trebuie să te ridici la înălțimea așteptărilor. Deși până acum a cam dansat în jurul subiectului câștigurilor sale financiare, iată că Ana Morodan a dat, în sfârșit, un număr: numărul încasărilor ei lunare.

Ana Morodan nu se descurcă doar în Asia, ci și pe plan profesional. Vedeta a recunoscut că, în fiecare lună, în conturi îi intră 17.000 de euro!

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Sunt un om care muncește să facă bani, nu niște bani, să trăiască așa cum vrea și trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consi­der că influencereala' este un freelancing”, a spus Ana Morodan, pentru revistabiz.ro.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro