Cât costă o ciorbă pescărească și o porție de guvizi la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu. Meniul are prețuri pentru toate buzunarele
Publicat pe 01.05.2023 la 12:09 Actualizat pe 01.05.2023 la 12:09
Astăzi este 1 Mai, și cei mai mulți români se bucură de minivacanța care îi aduce pe toți pe litoralul românesc. Chiar dacă cei mai mulți petrec alături de marii artiști de la noi, la festivalurile de la malul Mării Negre, marea majoritate se întreabă unde pot lua masa. Și, cum cei mai mulți turiști se află în Vama Veche, se opresc la celebra cherhana a lui chef Cătălin Scărlătescu. Cât costă o porție de guvizi și o ciorbă la localul renumitului bucătar de la Antena 1.
- Cât costă o ciorbă pescărească și o porție de guvizi la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu
- Meniul are prețuri pentru toate buzunarele
În această zi, cei mai mulți români se află în stațiunile de pe litoralul românesc. Cum tot mai mulți turiști se duc în Vama Veche, cea mai mare parte dintre aceștia se opresc la cherhanaua lui chef Cătălin Scărlătescu.
Cât costă o ciorbă pescărească și o porție de guvizi la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu
Restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu din stațiunea Vama Veche este unul dintre cele mai populare localuri de pe litoralul românesc.
În localul bucătarului de la Antena 1, iubitorii de pește și fructe de mare vin toate colțurile României pentru a se bucură de preparate proaspete. Însă, cei care vin să ia masa aici trebuie să știe că prețurile preparatelor sunt accesibile pentru toate buzunarele.
Meniul are prețuri pentru toate buzunarele
Ca exemplu, turiștii care doresc să savureze o porție de rechin fript pe plită, de 200 grame, vor scoate din buzunar prețul de numai 25 de lei.
În schimb, porția de guvizi de 200 grame a devenit extrem de populară în ultimul timp, fiind vorba despre un soi de pește mult mai răspândit pe litoralul românesc, ce are un gust untos și dulceag.
Pentru acest preparat, cei veniți la mare plătesc un preț de 20 de lei. Cu toate acestea, cel mai scump pește din meniu este calcanul, porție care se vinde cu 26 de lei per sută de grame.
Însă, turiștii care preferă să guste o ciorbă pescărească delicioasă vor plăti un preț de doar 19 lei, în timp ce porția de rapane te poate duce până la 35 de lei, iar cea de midii la 27 de lei.