Cât de adâncă era depresia lui Răzvan Ciobanu? Acesta vorbise în trecut despre sinucidere: „Oamenii care vor să facă ceva, nu ameninţă”

+3 click pentru
galerie

Cât de adâncă era depresia lui Răzvan Ciobanu? Acesta vorbise în trecut despre sinucidere: „Oamenii care vor să facă ceva, nu ameninţă”

Zilele se scurg şi tot mai multe detalii din viaţa intimă a regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu ies la iveală. Prietenii săi apropiaţi au declarat că, în ultimul timp, acesta trăia într-o continuă stare de depresie şi nu dădea semne de ameliorare.

Chiar şi aşa, nimeni nu ar fi crezut că acesta ar putea avea gânduri suicidale. Nici măcar ancheta poliţiei nu se îndreaptă către acest deznodământ, chiar dacă acum, la nouă zile de la nefericitul accident, punând cap la cap toate problemele avute de Răzvan Ciobanu, nu mai pare atât de imposibil un astfel de scenariu - probleme cu droguri, cu interlopii, cu banii, cu viaţa sa amoroasă şi orientarea sa sexuală - toate aceste subiecte au fost descusute de apropiaţii lui, şi ar fi putut să atârne precum un bolovan legat de gâtul său. Nu ştim cât de adevărate sunt toate, însă niciodată nu iese fum fără foc.

Răzvan Ciobanu chiar a vorbit pe subiectul sinucideri, la un momentat dat, la un post de televiziune, fiind de părere că cine vrea cu adevărat să se sinucidă nu vorbeşte, ci execută direct ce şi-a pus propus.

Râdem şi apoi murim. Cum e să te duci la televizor, să spui că eşti deprimat şi că ai vrea să te sinucizi? Oamenii care vor să facă ceva, nu ameninţă. Ăia care „vor” să se sinucidă, nu se sinucid“, declarase acesta.

Poate depresia să te împingă spre suicid? Era Răzvan Ciobanu atât de „obosit” fizic şi psihic pentru a duce la capăt această luptă? Cum şi-a format Răzvan Ciobanu o asemenea opinie despre sinucidere? Greu de spus. Chiar dacă ancheta poliţiei curge spre „neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic”, tot mai multă lume din jurul său consideră că decesul creatorului de modă a survenit din alte cauze, mulţi dintre ei crezând şi acum în varianta sinuciderii.

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, în cea de-a doua zi de Paşte, după ce s-ar fi înfipt cu maşina în pomii aflaţi pe marginea drumului ce leagă oraşul Năvodari de comuna Săcele, în judeţul Constanţa.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro