Cât de mari s-au făcut fetele lui Adrian Mutu din mariajul cu Consuelo. Galerie FOTO

+5 click pentru
galerie

Cât de mari s-au făcut fetele lui Adrian Mutu din mariajul cu Consuelo. Galerie FOTO © Foto: Instagram

Adrian Mutu are tot ce îşi poate dori de la viaţă. O carieră la care mulţi nici nu visează, are o soţie superbă şi patru copii, care îi fac viaţa să fie cu adevărat împlinită.

Adrian Mutu a trecut prin două mariaje eşuate, dar ceea ce a rămas în urmă au fost copiii. Adrian Mutu se mândreşte cu Mario, cu Adriana, Maya şi Tiago. Fostul fotbalist se înţelege perfect cu copiii lui şi încearcă să le fie cât mai mult aproape.

Mario, băiatul cel mare al lui Adrian Mutu

Chiar dacă Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au divorţat în 2003, el a avut grijă cum nu se poate ma bine de fiul lui în continuare. Pe lângă sprijinul financiar, Adrian Mutu vorbeşte zilnic cu băiatul lui şi se întâlnesc cât de des pot.

Maya şi Adriana, fetiţele lui Adrian Mutu

La fel stau lucrurile şi cu cele două fetiţe, Adriana şi Maya. Adrian Mutu şi Consuelo au luat-o pe drumuri separate în 2013, dar fostul jucător are la fel gijă de fetiţele sale. Ba chiar obişnuieşte, cel puţin o dată pe an, să meargă în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc fetiţele cu mama lor, pentru a petrece timp împreună.

Tiago, juniorul lui Mutu

În ceea ce îl priveşte pe micuţul Tiago, Adrian Mutu este topit după juniorul lui. Micuţul este răsfăţatul familiei şi este de fiecare dată în centrul atenţiei. Dar pentru mai multe imagini cu Adrian Mutu şi copiii lui vă invităm să urmăriţi în galeria foto.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro