Cât de mult l-a schimbat viața de tătic pe Codin Maticiuc. "Ideea e că oricum evoluezi"

Cât de mult l-a schimbat viața de tătic pe Codin Maticiuc. "Ideea e că oricum evoluezi" © Instagram

Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical de când a devenit tătic. Simpaticul actor este topit după fetița lui, Smaranda, și își împarte cu brio timpul între familie și actorie, domeniu în care este extrem de implicat. 

Codin Maticiuc a fost invitat în platoul matinalilor și a vorbit, pe larg, cum l-a schimbat experiența de a deveni pentru prima oară tătic, dar și despre cât de mult contează pentru el familia.

De la unul dintre cei mai notorii "băieți de Dorobanți" a devenit un tătic model, care se gândește acum cu jind la o seară petrecută în cluburile din Capitală. Codin Maticiuc spune că preferă să petreacă timp familia, pe care o consideră cea mai de preț avere a lui. 

"Eu sunt același, tot timpul e întrebarea cum m-am schimbat. Evoluția există, fac 40 de ani anul acesta. Ideea e că oricum evoluezi, dar nu sunt atât de diferit ca cel de la 20 de ani pe care nu-l cunoștea nimeni. Exista un singur canal din care lumea se putea informa despre mine. Am lansat cartea și am considerat că e momentul să-mi asum identitatea pe Facebook. Ușor, ușor, am avut această șansă să-mi exprim ideile. Online-ul mi-a dat o portavoce. Sper să nu-mi pierd de tot chestia asta cu orașul, chiar îmi doresc să mai ies în cluburi. Jur că acum îmi doresc doar sănătate pentru mine și apropiații mei, e acel clișeu. Fericirea ți-o faci, dar sănătatea e foarte importantă. Ajungi să îți dorești efectiv asta.", a declarat Codin Maticiuc, la Star Matinal. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro