Acum s-a aflat! Cât încasează Andreea Bălan pentru o nuntă

Acum s-a aflat! Cât încasează Andrea Bălan pentru o nuntă © Instagram

Andreea Bălan ocupă un loc fruntaș în topul artistelor cel mai bine cotate din industria muzicală românească. Vedeta are concerte pe bandă rulantă, iar faptul că s-a reunit cu vechea colegă de trupă, Andreea Antonescu, i-a adus și mai multe beneficii din punct de vedere profesional.

Andreea Bălan este foarte talentată și apreciată de fani, iar asta se vede și din încasările din concerte, care nu sunt deloc de neglijat. Artista a gândit un concept inedit, în care combină dansul, costumațiile și piesele, astfel că este foarte des chemată să cânte la diverse evenimente. Așa se face că Andreea Bălan face un show de neuitat la nunți, dar pentru care își "vinde pielea" foarte scump.

Andre s-au reunit în urmă cu câteva luni

Așadar, Andreea Bălan, care susține concerte alături de colegul ei Petrișor, cere nu mai puțin de 4.500 de euro pentru un show la o nuntă. Acesta durează 45 de minute, cu muzică live și o trupă de dansatori, care se asigură că invitații vor avea parte de distracția vieții lor, scrie click.ro.

Pe de altă parte, colega ei din Trupa Andre, Andreea Bălan, are un onorariu ceva mai scăzut. Artista cere 1.500 de euro pentru un concert, 2.000 de euro pentru un eveniment privat, iar dacă vrei să te încânte cu vocea ei de Revelion, va trebui să scoți din buzunar nu mai puțin de 3.000 de euro.

"În noaptea de Înviere, m-am îmbrăcat ca tot omul să mă duc să iau lumină şi primeam mesaje pe telefon de la Andreea care îmi spunea: Acesta este textul, trebuie să te duci să tragi piesa. Săptămâna viitoare te duci şi tragi piesa că trebuie să facem sincroane.", a declarat Andreea Antonescu, despre reunirea trupei Andre.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro