Cătălin Bordea şi Livia s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la eveniment. VIDEO

+5 click pentru
galerie

Cătălin Bordea şi Livia s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la eveniment. VIDEO © captură video

A venit şi ziua în care Cătălin Bordea şi soţia s-au căsătorit religios! Co-prezentatorul emisiunii "Xtra Night Show" şi Livia au devenit soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Nu au vrut o nuntă luxoasă, cu mare tam-tam şi mulţi invitaţi.

Au preferat să aibă un eveniment discret, doar cu familia şi prietenii apropiaţi. Iar ceremonia au ales să o facă în aer liber, într-un loc amenajat special. Primul care a ajuns a fost Bordea, însoţit de cavalerii de onoare. 

Apoi, au intrat şi domnişoarele de onoare, cele mai bune prietene ale Liviei. Iar la final, şi-a făcut apariţia şi mireasa. La braţul tatălui, bineînţeles. 

După ce s-au căsătorit, a urmat petrecerea. În aceeaşi locaţie superbă, decorată într-un stil simplu, dar extrem de frumos. Aşa cum şi-a dorit Livia! Ea s-a ocupat de toate detaliile. Startul distracţiei a fost dat de miri, ca la fiecare nuntă. 

Fericirea şi liniştea se vede de la o poştă. Cătălin şi Livia Bordea erau în al noulăcea cer. Aşa cum a fost nunta, aşa au fost şi ţinutele. Simple şi elegante. Ea, a ales o rochiţă albă, tip sirenă, iar el s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni negrii, un sacou, un tricou şi o pereche de teneşi. 

După dansul mirilor, în centrul atenţiei a fost Micuţu, bun prieten cu Cătălin Bordea. Le-a oferit invitaţilor un moment de neuitat. 

Iar distracţia a continuat! Ringul de dans a fost plin toată noaptea. Mirele şi mireasa s-au distrat la maximum! Să nu mai spunem de invitaţi, care se vede cu ochiul liber câte de bine se simţeau. 

Domnişoarele de onoare au avut şi o piesă cu dedicaţie pentru Livia Bordea. Cătălin Bordea și soția lui vor pleca în luna de miere în Portugalia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro