Cătălin Botezatu, declarații sfâșietoare de la capela în care se află Răzvan Ciobanu: „Un copil minune al modei românești”

+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu, declarații sfâșietoare de la capela în care se află Răzvan Ciobanu: „Un copil minune al modei românești” © Instagram

La capela unde este depus trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu și-au făcut apariția numeroase persoane din lumea modei, printre care și Cătălin Botezatu. Vizibil afectat de moartea celebrului designer, Cătălin Botezatu a vorbit despre ceea ce a însemnat Răzvan Ciobanu, pentru el. 

Cătălin Botezatu a ajuns în urmă cu doar câteva momente, la capela unde este depus trupul fără viață al lui Răzvan Ciobanu. La o emisiune de televiziune, celebrul designer a vorbit despre ceea ce a însemnat Răzvan Ciobanu pentru el. 

„Am venit să ne luăm rămas bun, vom veni și mâine...ne pare rău, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei.
Un băiat bun cu un suflet extraordinar, un copil minune al modei românești, un copil care a făcut și bune și rele dar care acum ar trebui să fie iertat, pentru că acum de asta am venit aici, să ne luăm la revedere de la el să ne ierte pe noi, să-l iertăm și noi pe el, daca au fost mici probleme și să-i spunem că ne va fi dor de el, să ne amintim de el așa cum era el cu adevărat”
a spus Cătălin Botezatu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro