Cătălin Botezatu, despre cele cinci piese pe care orice femeie trebuie să le aibă în dulap

+3 click pentru
galerie

Cătăllin Botezatu, despre cele cinci piese pe care orice femeie trebuie să le aibă în dulap © Instagram

Cătălin Botezatu este, cel mai probabil, cel mai cunoscut creator de modă de la noi. Tocmai de aceea, sunt mulți cei care își îndreaptă atenția spre el pentru cele mai relevante sfaturi în materie de fashion. Dacă te numeri printre femeile foarte atente cu stilul lor, cel mai probabil vei dori să citești acest mini-ghid oferit de Cătălin Botezatu.

Conform celebrului designer, orice femeie trebuie să aibă cinci piese în garderoba lor.

„Must have-urile din garderoba unei femei sunt rochia neagră, pantalonul şi fustă tip creion, bluza albă şi, obligatoriu, o cămaşă masculină”, a explicat Botezatu, pentru replicavedetelor.ro.

A continuat prin a preciza că, deși sunt multe femei care o evită, cămașa bărbătească este un detaliu vestimentar care te scoate în evidență.

„Cămaşa bărbătească scoate din anonimat orice ţinută şi, în plus, este sexy şi oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să ştie că bărbaţii sunt atraşi de această combinaţie vestimentară”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, despre accesorii

Totodată, creatorul de modă a avut niște cuvinte dure la adresa femeilor care au tendința să se folosească de accessorii tip imitații, pe care le consideră kitschoase.

„Asta cred că este şi marea problemă a vedetelor din România, mai ales a celor de gen feminin. Cred că dacă îşi agaţă de mână o brăţară sau o geantă de la diverse branduri celebre care sunt fake-uri vor păcăli”, a mai spus Botezatu. „Mai bine îţi cumperi o geanta normală, nefirmată decât să faci astfel de compromisuri vestimentare.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro