Cătălin Botezatu, despre nunta lui Radu Mazăre: "I-aş face un costum în regim de urgenţă"

+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu, despre nunta lui Radu Mazăre: "I-aş face un costum în regim de urgenţă" © spynews.ro

În scurt timp, Radu Mazăre şi iubita lui, Roxana, vor deveni soţ şi soţie! Fostul edil al Constanţei are sprijinul tuturor apropiaţilor şi, deşi va avea loc în Penitenciarul Rahova, toţi sunt încântaţi de eveniment. 

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai vechi prieteni ai fostului edil, plănuieşte să îl viziteze în penitenciar. Asta nu e tot! Designerul s-a gândit deja şi, dacă este posibil şi Radu Mazăre îşi doreşte, îi va face un costum de mire în regim de urgenţă.

"Eu l-am cunoscut pe Radu Mazăre. Pot spune că mi-a fost prieten şi e firesc să îmi pese de un om. Normal că, dacă se poate, am vorbit ieri cu un apropiat de-al lui, o să mă duc. Nu cred că are nevoie de nimic, doar de susţinere. Are nevoie de susţinere din partea prietenilor, din partea familiei şi indiferent de ce e, nu judec pe mine. Lăsând asta la o parte, întotdeauna există o prezumţie de nevinovăţie. (...) Era special şi ieşit din comun. Făcea ceva. Să nu uităm ce a făcut pentru constănţeni. Oamenii uită binele făcut ani de zile. Mai departe, lucrurile legate de situaţia lui de acum nu le cunosc şi nu vreau să intru în profunzime. Pentru mine rămâne omul Radu Mazăre, un prieten", a spus Cătălin Botezatu pentru un post de televiziune.

Cât despre viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă şi este convins că se iubesc cu adevărat. 

"Normal că dacă Radu şi-ar dori un costum semnat de Cătălin Botezatu i-aş face un costum în regim de urgenţă. (...) Ei se iubesc de foarte mulţi ani. Ea i-a fost alături, este o fată minunată. Am cunoscut-o, am colaborat... şi nu pentru că era iubita lui Radu Mazăre, ci pentru că era o fată care merita să fie ajutată. Are nişte calităţi extraordinare. Faptul că a rămas lângă Radu Mazăre înseamnă că îl iubeşte", a continuat designerul.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest