Ce a putut să-i spună mama lui Răzvan Ciobanu lui Cătălin Botezatu, cu o zi înainte de înmormântare. Designerul a împietrit de durere

Ce a putut să-i spună mama lui Răzvan Ciobanu lui Cătălin Botezatu, cu o zi înainte de înmormântare. Designerul a împietrit de durere © Foto: Instagram

Cătălin Botezatu a stat de vorbă cu mama lui Răzvan Ciobanu, cu o seară înainte de înmormântarea regretatului designer. Cu mare durere, Cătălin Botezatu a reuşit să ofere informaţii despre ceea ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu.

Cătălin Botezatu a povestit că, în ultima seară de priveghi, s-a întâlnit la capelă cu mama lui Răzvan Ciobanu. Aceasta l-a rugat să-l ierte pe fiul ei dacă i-a greşit cu ceva. Cătălin Botezatu a fost extrem de afectat de vorbele mamei îndurerate a fostului său coleg, astfel că a îmbrăţişat-o fără să stea pe gânduri, potrivit informaţiilor din presă.

În plus, Cătălin Botezatu a îmbărbătat-o pe mama lui Răzvan Ciobanu, căreia i-a transmis să stea liniştită că totul a fost iertat, mai ales că suntem oameni şi este firesc ca fiecare să facă greşeli, importantă este iertarea.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro