Cătălin Botezatu face față tot mai greu izolării! Ce decizie radicală este pe cale să ia designerul

Cătălin Botezatu face față tot mai greu izolării! Ce decizie radicală este pe cale să ia designerul © instagram

Faimosul creator de modă nu mai suportă să stea în izolare, astfel că e pe cale să recurgă la gesturi neașteptate, dacă ceva nu se va schimba curând.

Client fidel al saloanelor de îngrijire și cu o atenție sporită pentru felul în care arată, Cătlin este extrem de nemulțumit de faptul că nu se ma poate răsfăța așa cum era obișnuit.

Din cauză că în această perioadă nu mai poate beneficia de ajutorul hair stylistilor, designerul se gândește serios să aibă singur grijă de podoaba sa capilară, însă într-un mod extrem.

Cătălin Botezatu a declarat recent că este pe cale să se radă în cap, dacă autoritățile nu vor permite deschiderea frizeriilor.

„Acum am o freză șuie, zici că mi-a lovit-o cineva cu barda. Din dreapta arată mai bine, dar din stânga arată groaznic. Dacă nu se dă drumul la saloanele de coafură, să mă duc să mă tund la Tourette, la următoarea apariție online voi fi ras în cap. Jur. Mă rad. Acum îmi stă urât părul”, a povestit Cătălin Botezatu, pentru Libertatea.ro.

Cătălin Botezatu se teme de coronavirus, din cauza problemelor de sănătate

De când a intrat în autoizolare, creatorul de modă nu a ieșit deloc din casă. Și nu pentru că n-ar vrea, ci din cauză că problemele de sănătate de care suferă îl plasează în categoria de risc pentru infectarea cu coronavirus.

”Mă sperie pandemia, sunt în grupul de risc, dar îmi pun încrederea în Cel de Sus", susține el pentru click.ro. 

Astfel, preferă să își comande tot felul de delicatese acasă. În acest fel susține și micile afaceri ale prietenilor săi.

„Stați în casă oricât de greu vă este. Și mie îmi este greu, dar încerc să-mi găsesc ocupație. Îmi sun prietenii și stau câte 4-5 ore la povești pe speaker, timp în care mai fac și ceva de mâncare, ascult știrile, fac curat. După care, noaptea se închide fulminant cu Netflix-ul cel de toate zilele. Nu mă mai trezesc devreme, deci e bine.", a mai spus Cătălin Botezatu.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro