Cătălin Botezatu a fost internat de urgență în spital: „Îmi neglijez deseori sănătatea”

+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu a fost internat de urgență în spital: „Îmi neglijez deseori sănătatea” © Facebook

Cătălin Botezatu a fost nevoit să își anuleze cele mai recente călătorii, din cauza unor probleme de sănătate. Creatorul de modă a fost internat de urgență în spital.

Probleme de sănătate pentru Cătălin Botezatu. Îndrăgitul creator de modă a ajuns pe mâinile medicilor, atunci când a observat că nu se simte prea bine. Creatorul a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare, unde și-a asigurat admiratorii că totul este bine și că își va relua în curând activitățile obișnuite.

Cătălin Botezatu, de urgență la spital

Pentru Cătălin Botezatu, ziua de ieri trebuia să fie una de rutină. Designerul, un obișnuit al lungilor călătorii, se pregătea să zboare spre Singapore. Atunci a observat că o problemă minoră de sănătate s-a agravat brusc, în doar câteva ore.

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o "escală" la spital. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore”, a scris Cătălin Botezatu.

S-a trezit internat pe loc

Atunci, un control de rutină a devenit ceva mai mult de atât, iar Cătălin Botezatu s-a văzut nevoit să rămână peste noapte, pentru a i se face toate analizele și tratamentele de care are nevoie.

„Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism - toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare”, a mai scris Cătălin Botezatu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro