Cătălin Botezatu, vizită la medicul estetician. Ce intervenţie şi-a făcut

Cătălin Botezatu, vizită la medicul estetician. Ce intervenţie şi-a făcut © Sursă Instagram

După ce a trecut prin clipe grele şi a suferit o operaţie la colon, Cătălin Botezatu revine treptat la forma fizică iniţială. Din nou cu zâmbetul pe buze şi cu eleganţa care îl caracterizează, creatorul de modă a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a reduce semnele rezultate în timpul perioadei de suferinţă.

Celebrul designer în vârstă de 52 de ani a hotărât să-i facă o vizită doctorulu său estetician, Iancu Morad, pentru a urma un tratament de întinerire a tenului. Cătălin Botezatu şi-a îngrijorat fanii în ultimele luni, slăbind aproape 14 kilograme. Acum, acesta vrea să îi surprindă şi să se recupereze în timp record.

“Am slăbit în ultima perioadă destul de mult, iar acest lucru și-a pus amprenta și asupra feței. L-am vizitat pe medicul Iancu Morad la clinica sa pentru a-i cere opinia despre ce soluții am avea, care să ofere rezultate foarte bune, rapid, și să fie potrivite perioadei de recuperare pe care o traversez. Domnul doctor mi-a recomandat o procedură minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai făcut în trecut și știu ce rezultate excelente are. Am obținut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedură. În câteva zile fața va arăta mult mai bine și ridurile de expresie se vor atenua”,  a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit Click!.

Tratamentul care i-a fost aplicat creatorului de modă este o procedură ce ajută la îmbogăţirea tenului cu substanţe hrănitoare, bazat pe prelucrarea sângelui propriu. “Biolifting se bazează pe celulele pe care le avem cu toții în organism. Recoltăm sânge, îl prelucrăm în diverse aparate și formăm două tipuri de substanță. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogățim cu aminoacizi și acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat îl introducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate și fermitate. A doua substanță obținută este transformată în plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, însă este 100% naturală, produsă doar din sângele pacientului și este indicată pentru injectarea mai profundă. Ne ajută să remodelam zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă, spre exemplu. Astfel, avem parte de o întinerire din profunzime în toate stadiile”, a declarat medicul, conform aceleiaşi surse.


facebook whatsapp twitter pinterest