Cum se recuperează Cătălin Botezatu, după operația suferită. Designerul s-a întors la "plăcerile vinovate"

+3 click pentru
galerie

Cum se recuperează Cătălin Botezatu, după operația suferită. Designerul s-a întors la "plăcerile vinovate" © Instagram

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe grele în ultimele săptămâni, după ce a fost supus mai multor intervenții la colon în Turcia, fiind chiar suspect de cancer.

Celebrul designer a fost pe mâinile unor medici foarte cunoscuți și a luptat mult să se recupereze, operația fiind una destul de dificilă. La acel moment, circulau în mediul online mai multe fotografii cu el pe patul de spital, iar fanii s-au îngrijorat teribil pentru starea de sănătate a designerului. Ei bine, acum Cătălin Botezatu se simte mult mai bine și, cu ajutorul tratamentelor, dar și a apropiaților care i-au fost alături, a reușit să redevină activă, așa cum era și în perioada lui de glorie.

Cătălin Botezatu a fost prezent la un eveniment monden aseară, acolo unde a socializat, a dansat pe muzică bună, dar a și poftit la mai multe dulciuri de la bufetul suedez, dar s-a abținut, având interdicție din partea medicilor.

"Am ajuns la partea cea mai cea... of! Acum când nu am voie să mănânc atâtea dulciuri, o să mă uit așa cum ochiul.", a spus Cătălin Botezatu, în timp ce filma dulciurile. Designerul se simte mult mai bine, i-a liniștit pe admiratori și încearcă să fie din nou prezent în lumea mondenă, fiind, din nou, acel Bote plin de viață pe care mulți îl admiră și îl apreciază.

Clipe de coșmar în spital

A trecut prin clipe de spaimă și chiar începuse să își piardă speranța. Diagnosticul medicilor îl îngrijora și a avut nevoie de foarte multă putere să își revină și să învingă problemele. 

"Nu e uşor într-o lună, o lună şi un pic să suporţi patru operaţii. Să stai în spital aproape non-stop. Să înduri nişte dureri, care nu ştiu... Nu ştiu cum sunt alţi oameni când sunt bolnavi, când sunt operaţi, dar eu am trecut prin ceva ce nu se poate explica în cuvinte. Am slăbit foarte mult. Am slăbit 12 kg. Şi nu, nu sunt aşa cum aş vrea eu să fiu. Nu mai am aceeaşi putere, dar încet, încet a început o perioadă de recuperare. Am avut neşansa ca după prima operaţie care a fost un succes şi a fost totul perfect-  Am făcut o hemoragie internă din cauza unui muşchi, mă rog, pe unde ieşeau tot felul de drene. Am pierdut atunci doi litri de sânge aproape. Am fost băgat imediat pe transfuzii. M-am speriat. Nu mi-am închipuit că perioada de recuperare poate să fie aşa. Mă simt uneori deprimat, mă simt inutil, mai ales atunci când trebuie să anulez tot felul de evenimente.", a povestit Cătălin Botezatu, pe Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest