Cătălin Botezatu, primele declarații după ce una dintre mașinile sale a fost implicată în accident: „Roțile s-au blocat”

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce una dintre mașinile sale a fost implicată în accident: „Roțile s-au blocat” © Instagram

Ieri, una dintre maşinile lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-un accident rutier. Imaginile şi informaţiile legate de accident au apărut imediat pe internet. 

Cătălin Botezatu a oferit primele declaraţii în urma incidentului de ieri, declarând faptul că nu se afla la volanul bolidului de lux. "Nu mă aflam în mașină! Eu eram la filmări. Un prieten îmi conducea mașina. Un șofer a frânat brusc, a frânat și cel care îmi conducea autoturismul, roțile s-au blocat și a ales să lovească ușor un alt autoturism, ca să evite o ciocnire mai gravă. Nu a fost nimic grav, ci doar o simplă și banală tamponare fără victime", a declarat Cătălin, pentru emisiunea "Agenţia VIP", de la Antena Stars.

Aceasta ar fi cea de-a doua întâmplare cu un autoturism de lux ce aparţine vedetei, aceasta fiind implicat într-un accident în anul 2018, atunci când nu a acordat prioritate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro