Cătălin Botezatu, decizie șoc! Se retrage din televiziune, după operația dificilă prin care a trecut

+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu, decizie șoc! Se retrage din televiziune, după operația dificilă prin care a trecut © Instagram

Cătălin Botezatu încă se reface după operația dificilă la care a fost supus luna trecută. Drept dovadă, creatorul a recurs la o decizie pe care unii o consideră surprinzătoare. Designerul de modă se retrage, cel puțin pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor.

După ce a fost operat, Cătălin Botezatu se retrage din televiziune. Creatorul de modă nu va mai apărea o perioadă la rubrica de modă unde apărea în fiecare săptămână. Mai mult, și aparițiile sale de pe podiumurile de modă s-au rărit, totul în vederea recuperării.

Cum problemele de sănătate nu îi dau pace, Cătălin Botezatu are nevoie de o perioadă de odihnă intensă, motiv pentru care se dezice și de principala sursă de stres din viața lui: viața profesională. Speră că se va pune pe picioare cât mai repede, pentru a se putea întoarce pe micile ecrane. Nu îl învinovățim, având în vedere că designerul a fost mereu un om foarte activ și ocupat, căruia nu prea îi place deloc să stea locului prea mult timp.

Cătălin Botezatu, la un pas de moarte

Cătălin Botezatu s-a tot luptat cu diverse probleme de sănătate, în ultima perioadă. Cea mai mare cumpănă de până acum, însă, a fost o operație dificilă, care a avut loc la o clinică din Turcia. Creatorul a stat în sala de operații șase ore, timp în care doctorii i-au extirpat jumătate de colon și i-au făcut o chimioterapie hipertermică. Designerul mai are probleme cu inima, având deja cinci stenturi la inimă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest