Cătălin Meșter, concurent la „Insula iubirii”, s-a împăcat cu iubita, după ce a fost singur de Sărbători. Motivul despărțirii

+3 click pentru
galerie

Cătălin Meșter, concurent la „Insula iubirii”, s-a împăcat cu iubita, după ce a fost singur de Sărbători. Motivul despărțirii © Instagram

A petrecut singur de Sărbători, una dintre cele mai nefaste perioade pentru cei fără un partener de iubire, dar acum zâmbește din nou. Cătălin Meșter, fostul concurent de la „Insula iubirii”, s-a întors în brațele iubitei sale. Și, de data asta, împăcarea este una definitivă – sau cel puțin asta spune el!

Cătălin Meșter și-a încântat prietenii și admiratorii atunci când a postat o fotografie alături de iubita de care se despărțise acum câteva luni. Dei doi zâmbesc larg și orice tensiune o fi existat între ei s-a făcut una cu pământul.

Cătălin Meșter s-a împăcat cu iubita

Pentru că au existat mereu curiozități, internauții au cerut niște lămuriri legate de natura relației dintre cei doi.

„V-ați împăcat sau ați rămas prieteni?”, a fost întrebarea.

Răspunsul: „Ne-am împăcat pentru totdeauna.”

Cât despre motivele despărțirii, o explicație a existat, însă în stilul, să zicem, caracteristic al fostului concurent.

„Am vrut să o duc la Insula iubirii, a fugit și s-a ascuns până s-au terminat castingurile. Acum e liniștită, am regăsit-o!”, a răspuns Cătălin unui utilizator.

Cătălin a fost prins între două Nicolete

Cătălin Meșter a venit în Thailanda alături de Nicoleta „Nico” Molnar, pentru a-și testa relația. Nu a rezistat mult și a picat în mrejele ispitei Nicoleta, cu care a avut o relație și după încheierea emisiunii. Lucrurile nu au ținut mult nici pentru cei doi, iar Cătălin tot la Nico s-a întors... doar ca să aibă de unde să se mai despartă.

Iată, însă, că acum și-a găsit fericirea: de tot, sperăm noi!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro