Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că divorțează. Sportivul a vrut să se știe de la el

+3 click pentru
galerie

Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că divorțează. Sportivul a vrut să se știe de la el © Facebook

În ultimul timp s-a tot speculat că Moroșanu și soția lui ar fi la un pas de divorț, iar acum sportivul a decis să dea cărțile pe față și să nu mai lase niciun loc de interpretări.

După ce Brigitte Sfăt a anunțat că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu, gurile rele au spus că acesta ar fi la un pas de divorț. Nici vorbă, însă. Îndrăgitul sportiv și soția lui sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru se poate observa din gesturile pe care Cătălin Moroșanu le face pentru femeia vieții lui.

Sportivul a ținut chiar să posteze o imagine cu femeia care îi este soție, totul pentru a le arăta răutăcioșilor că este foarte fericit și împlinit alături de ea.

Cătălin Moroșanu, declarație de dragoste pentru soție

"Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă.

Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!", a scris Cătălin Moroşanu pe reţelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro