Cătălin Zmărăndescu este în culmea fericirii. Soţia i-a dat vestea cea mare

Cătălin şi soţia sa vor deveni din nou părinţi

Cătălin Zmărăndescu este în culmea fericirii. Fostul luptător a primit cea mai mare veste, chiar de la soţia lui.

La sfârşitul acestei veri, Cătălin şi soţia sa vor deveni părinţi. Luiza fiind acum însărcinată din nou. Fostul sportiv mai are doi copii din prima căsnicie, o fată şi un băiat, iar cu actuala soţie, vedeta mai are o fetiţă.

Deşi nu aveau în plan, cei doi îşi vor mări acum familia, iar durul Cătălin va trece din nou la schimbat de scutece.

Sunt foarte bucuros. Ne mai doream un copil, nu era programat ce-i drept. Am avut și noi o perioadă mai liberă și ne-am cam distrat. Luiza este însărcinată în trei luni, iar la începutul lunii septembrie va naște. Diferența de vârstă dintre Matilda și surioara sau frățiorul ei va fi foarte mică, doi ani și vreo trei luni, așa că e bine, vor crește și se vor juca împreună”, a spus Cătălin Zmărăndescu, conform click.ro.

El vrea o fetiţă, soţia îşi doreşte un băiat

Cei doi îndrăgostiţi nu au aflat încă dacă vor deveni din nou părinţi de fată sau vor avea un băieţel. Cert este că fiecare are câte o dorinţă. Dacă fostul luptător îşi doreşte să devină din nou tată de fată, ei bine, frumoasa lui soţie vrea din tot sufletul ca cel de-al doilea copil al cuplului să fie băiat.

”Eu îmi doresc fetiță, pentru că sunt mai deosebite, băieții pleacă, nu sunt lângă tine, fetele sunt mai lipicioase. Soția cred că vrea băiat, cel puțin, așa se exprimă. Soacra a zis că vom avea tot fată. Până la urmă important este să fie sănătos", a mai spus fostul luptător.

Pe lângă bucuria pe care o trăieşte acum, Cătălin Zmărăndescu trebuie să se "lupte", până la venirea pe lume a copilului, cu poftele mămicii. Frumoasa lui soţie se pare că este extrem de pofticioasă, iar soţul care o adoră nu îi refuză absolut nimic.

"Luiza are niște pofte ciudate. În afara faptul că nu suportă mirosurile și vomită foarte des, are pofte foarte ciudate. M-a nenorocit, ieri a avut poftă de ardei iute, acum două zile voia caramele, ce să fac, am căutat prin tot orașul caramele. Bine că nu are pofte din astea, mai un Rolex, mai un Mercedes”, a mai declarat, amuzat, Cătălin Zmărăndescu.

Până ce vor afla sexul copilului, cei doi pot doar să spere că fiecăruia i se va împlini dorinţa şi să se bucure de această perioadă din viaţa lor.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro