Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu şi-au recunoscut relaţia: "Nu mă ascund, e ceva frumos"

Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu, declaraţii despre relaţia pe care o au © Arhiva

Toată lumea a fost surprinsă atunci când s-a aflat că Bogdan Jianu şi Cătălina Ponor formează un cuplu. Deşi vestea a ieşit la iveală recent, se pare că cei doi se iubesc de mai bine de un an şi jumătate.

Relaţia dintre Ponor şi Jiana a început în urmă cu un an şi jumătate, dar încă din 2006 pe cei doi îi leagă o adevărată prietenie. Amiciţia dintre cei doi s-a transformat de-a lungul timpului într-o frumoasă şi sinceră poveste de iubire.

Surpriza fanilor, dar şi a celorlalte vedete a fost cu atât mai mare, cu cât cei doi au fost mereu extrem de rezervaţi atunci când a venit vorba de viaţa lor personală.

Sportiva a mai avut o singură relaţie care a ajuns în atenţia presei, cea cu colegul de breaslă, Tommy Ramos. De cealaltă parte şi actorul a mai avut o relaţie cu o vedetă. El a fost căsătorit în trecut cu cântăreaţa Julia Jianu.

După atâţia ani de prietenie, timp în care s-au cunoscut extrem de bine şi au realizat că au multe în comun, nimic nu a mai putut sta în calea lor. Nici chiar difereţa de vârstă, Jianu fiind mai mare decât Cătălina cu 18 ani.

“Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate. Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală", a declarat Cătălina Ponor pentru Viva.

Dacă gimnasta a ales să fie în continuare extrem de discretă, Bogdan Jianu a fost puţin mai vorbăreţ şi a oferit mai multe detalii despre relaţia pe care o are cu gimnasta.

“Nu mă ascund, e ceva frumos, suntem într-o relație. S-a dezvoltat o apropiere sinceră, ne simțim bine unul cu celălalt. Pășim cu grijă, poate temători, să nu stricăm ceva. Avem o prietenie veche, din 2006. Sigur că ne dorim mai mult, dar nu forțăm lucrurile. Nu ne ferim să ne asumăm relația, doar că nu considerăm că orice formă de expunere ne face bine”, a precizat acesta.

De asemenea, actorul a mai povestit şi cum s-au cunoscut, dar şi ceea ce i-a legat atât de mult.

Cătălina a fost la multe evenimente Lupii Albi (n.r. – proiectul lui specializat în spectacole cu tematică istorică). Ne-am apropiat și pentru că ne plac animalele, câinii. Dacă ar putea, i-ar strânge pe toți ce suferă. Mă bucur că iubește echitația, vine la baza noastră să călărească, se perfecționează în colectiv, amândoi iubim caii”, a declarat pentru Libertatea Bogdan Jianu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro