Câte clase are Abi Talent, tânărul care s-a luat la ceartă cu Alex Velea. Chiar el se laudă cu asta!

Câte clase are Abi Talent, tânărul care s-a luat la ceartă cu Alex Velea. Chiar el se laudă cu asta! © Arhivă

În urma scandalului cu Alex Velea, sunt mulți cei care au început să se întrebe un lucru: cine este Abi Talent? Este de înțeles să nu fi auzit de el, dacă nu petreci foarte mult timp pe Youtube sau pe rețelele de socializare, acolo unde este un adevărat fenomen.

Abi Talent a doborât record după record cu melodiile lansate de el, care se află tot timpul în topul celebrului tab de Trending de pe Youtube. Într-unele dintre piesele sale, chiar, se laudă și cu educația pe care o are. Nu are nici măcar liceul, dar acest lucru, spune Abi, nu înseamnă că... nu-l duce capul.

Câte clase are Abi Talent

Abi, pe numele lui real Alberto, recunoaște senin că nu are decât 8 clase. Nu este deloc un lucru care îl definește, spune cântărețul, care susține că „are creier de 14 facultăți”. Se mândrește cu acest lucru, pe care îl cântă chiar în piesele sale, dar și cu etnia lui.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele”, spunea Abi Talent, la „Star Magazin”, pe Antena Stars.

Vă reamintim că, acum câteva săptămâni, un scandal a izbucnit între Abi Talent și Alex Velea, cei doi aruncându-și cuvinte grele pe rețelele de socializare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro