Câte soții a mai avut, până acum, Ilie Năstase și cu câte femei a făcut amor fostul tenismen!

+4 click pentru
galerie

Câte soții a mai avut, până acum, Ilie Năstase și cu câte femei a făcut amor fostul tenismen! © profimediaimages.ro

Astăzi, în urmă cu doar câteva momente, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana, femeia care i-a făcut inima să iubească din nou! Fostul mare tenismen a fost un cuceritor la viața lui, căci nu puține sunt femeile care i-au trecut prin pat!

Ilie Năstase s-a căsătorit azi cu Ioana, cea care l-a cucerit iremediabil. Cu toate acestea, toată lumea se întreabă câte soții a mai avut, înainte de focoasa brunetă, Ilie Năstase. Ei bine, vă spunem noi imediat!

Ilie Năstase se află la a 5-a căsătorie. La 72 de ani, fostul mare tenismen român se poate lăuda cu un palmares incredibil în ceea ce privește cuceririle, căci iată cum arată trecutul amoros al lui Ilie Năstase!

Ilie Năstase s-a căsătorit în anul 1971 cu Dominique Grazia, iar aceasta a fost prima mare iubire a fostului mare tenismen. Alături de ea, Ilie Năstase are un copil, pe Nathalie Năstase. Mariajul celor doi a ținut numai 10 ani, iar în anul 1982 și-au spus adio. Dominique Grazia era, la vremea respectivă, un fotomodel belgian extrem de cunoscut. 

În anul 1984, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, alături de care a mai făcut doi copii: pe Nicholas Năstase și Charlotte Năstase. Mariajul celor doi a durat doar până în anul 2002. 

Mergem mai departe și ajungem în anul 2004, atunci când Ilie Năstase și-a unit destinul cu Amalia Teodoesescu, alături de care a făcut și un copil, pe Emma Alexandra Năstase. Mariajul celor doi a durat până în anul 2010.

Ultima soție pe care a avut-o înainte de a-și uni destinul cu Ioana este Brigitte Sfăt, cu care a fost căsătorit din anul 2013, până în anul 2018. 

Cu câte femei a făcut amor Ilie Năstase?

De-a lungul timpului, au circulat mai multe zvonuri despre numărul de femei care s-au perindat prin așternuturile lui Ilie Năstase. Acum ceva timp, fostul mare campion la tenis a spus tot adevărul despre relațiile sale amoroase.

Mitul celor 2000 sau 2500 de femei care au trecut prin patul lui Ilie Năstase de-a lungul vieții a fost infirmat chiar de tenismen.

"Mai puțin. Nu știu, că nu le-am calculat și nu le calculez, dar treaba asta a plecat de la domnișoară care a scris biografia mea, cea care scrisese și biografia lui Beckham. Voia ceva că să vindem cartea, îmi tot spunea asta. Eu îi explicăm că în autobiografie nu poți să minți. Poți să faci o carte de ficțiune, așa da. Ea îmi tot zicea că nu, mă tot bătea la cap zi de zi, că înregistrăm in Franța, unde aveam eu casă.
Și la un moment dat, pe la ora 11, după ce am luat două, trei pahare, i-am spus: <<Uite, vreau să îți spun adevărul, nu ți l-am spus până acum. Au fost 2500!>> Și ea zice <<Ei, așa te vreau!>> Și de-asta a apărut 2500, dar nu e adevărat."
, a declarat Ilie Năstase, într-un interviu acordat pentru sport.ro.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro