Câţi bani a încasat familia Băitoi, după ce a câștigat sezonul special Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Câţi bani a încasat familia Băitoi, după ce a câștigat sezonul special Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună” © Facebook

Sezonul special din 2019 al emisiunii Chefi la Cutiţe a fost câştigat de familia Băitoi, venită din Chişinău. Cu o energie pozitivă, mama rusoaică, tatăl român şi cei doi copii i-au convins pe juraţi că "iubirea este reţeta cea mai bună".

Ediţia Chefi la Cutiţe dedicată familiilor s-a încheiat cu victoria familiei Băitoi. Cei patru, mama, tatăl şi copiii, şi-au spus echipa Matreshka şi au concurat cu voie bună, dragoste şi înţelegere. Pentru ei, iubirea este reţeta cea mai bună, iar motto-ul după care s-au ghidat are în prim plan speranţa.

În marea finală, familia Băitoi şi-a disputat marele premiu cu alte două familii. Chef Scărlătescu a avut două echipe calificate, Florin Dumitrescu una, chiar pe familia Băitoi, iar Sorin Bontea... niciuna! Chef-ul a privit finala mai detaşat ca niciodată, dar s-a bucurat pentru reuşita colegilor săi.

Familia Băitoi a avut emoţii muuuulte, multe şi s-au dovedit a fi constructive. Prima bătălie, câştigată de familia Binh, l-a făcut mândru pe chef Scărlătescu, dar fără să descurajeze echipa Matreshka. 

Câţi bani a încasat familia Băitoi

A doua confruntare pe echipe din sezonul special Chefi la cuțite a strălucit în culoarea galben - bucătarii lui chef Florin Dumitrescu, au reușit să se califice în finala celui mai iubit show culinar. Nadejda și soțul său Victor, alături de cei doi copii, Victoria și Valentin, au arătat că merită să lupte în finală.

”Ce mi se pare incredibil la această familie este că ei cred în șansa lor. Când pun mâna să facă, chiar fac!”, spunea chef Florin despre familia Băitoi.

La fel a strălucit şi finala! Familia Băitoi a câştigat marele premiu de 10.000 de euro 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro