Câți bani a scos blonda Vivi din buzunar pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Când are loc înmormântarea

Câți bani a scos blonda Vivi din buzunar pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Când are loc înmormântarea © Arhiva

Cornel Galeș și-a găsit sfârșitul după un tragic accident de circulație petrecut în Valencia, Spania. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a avut un destin crunt și a murit la doi ani de la decesul regretatei artiste de muzică populară.

Moartea fostului soț al Ilenei Ciuculete este considerată chiar controversată, din cauza faptului că multe informații despre accident au fost incerte și abia recent s-a aflat cum s-a petrecut, de fapt, accidentul. Cornel Galeș a murit, la doar 60 de ani, și a lăsat în urma lui un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat. Fosta lui iubită, Viviana, a fost și cea care s-a ocupat de toate cele necesare repatrierii trupului neînsuflețit, pentru a fi posibilă înmormântarea în România. Potrivit click.ro, Viviana a plătit 3.700 de euro pentru repatriere, respectiv cheltuielile pentru transportul sicriului la București. Imediat după ce a aflat tragica veste, Viviana a luat primul avion către Spania pentru a pune la punct totul. Totodată, fosta iubită a lui Cornel Galeș încearcă în prezent să ia legătura și cu fiica biologică a lui Cornel Galeș, cu care bărbatul nu a mai ținut legătura deloc în ultima vreme.

Cornel Galeș, înmormântat pe 12 decembrie

Cornel Galeș are deja un loc de veci, la cimitirul Străulești 2, acolo unde își doarme somnul veșnic și Ileana Ciuculete, decedată pe data de 14 martie 2017. Fostul soț al artistei le-ar fi spus prietenilor înainte să moară că nu îi este frică de moarte și chiar o ruga pe Ileana Ciuculete să îl ia la ea. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară pe data de 10 decembrie, urmând ca pe 12 decembrie să fie înmormântat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro