Câți bani a scos Oana Roman din buzunar ca să-și împlinească visul! "A fost ca un dar de la Dumnezeu să o găsim"

+3 click pentru
galerie

Câți bani a scos Oana Roman din buzunar ca să-și împlinească visul! "A fost ca un dar de la Dumnezeu să o găsim" © Instagram

I s-a împlinit visul de a avea o casă mare şi frumoasă, dar cea mai mare bătaie de cap a fost cu mutatul. Oana Roman a spus câţi bani a trebuit să scoată din buzunare, pentru a-şi îndeplini cea mai mare dorinţă. Vedeta a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu mama ei, Mioara Roman, cu ceilalți membri ai familiei. 

Mai mult ca amenajările a fost mutatul muncă multă, dar ...hai să zic 80% am terminat, mai e niste mobilă de venit ... și mai am de montat tot ce înseamnă tablouri și vreo 2-3 galerii. 

"S-a împlinit încă un vis, casă asta este absolut minunată, a fost că un dar de la Dumnezeu să o găsim, am luat-o la un preț foarte bun pentru că noi nu am avut foarte mulți bani, are camere jos pentru mama, are sus dormitoarele noastre, avem băi mari, avem sufragerii. Important este să fie liniște în casă, să fie sănatate și să putem să ne bucurăm, cumva ne adaptăm la un mediu nou, la un spațiu nou.", a povestit Oana Roman la Star News.

Oana Roman a făcut și un calcul după toți banii investiți în casă, iar suma depășește 400.00 de euro. Vedeta și-a vândut apartamentul și a pus diferența de bani pentru a-și îndeplini marele vis. Mai mult, vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu mama sa, Mioara Roman, dar și despre cum s-a adaptat ea în noua casă.

"Mi-au rămas niște bani și cu banii aceea am renovat înăuntru toată casă, m am împrumutat un pic și de la prieteni, dar întotdeauna se întâmplă așa. Ea e la noi deja de câteva luni, acum se obișnuiește cu nouă casă. Nu mai există stresul că de acum trebuie să se mai mute, ne adaptăm încă la nouă casă cu toții. ", a mai spus Oana Roman, la Star News.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro