Câți bani plătește Anamaria Prodan pentru ca fetele ei să studieze în străinatate. Doar taxele costă cât o garsonieră 

+3 click pentru
galerie

Câți bani plătește Anamaria Prodan pentru ca fetele ei să studieze în străinatate. Doar taxele costă cât o garsonieră © Instagram

Anamaria Prodan este, fără doar și poate, una dintre cele mai invidiate și iubite femei din România. Vedeta este, pe lângă o impresară de fotbaliști foarte apreciată, o mamă și o soție devotată.

Fiicele Anamariei Prodan, Sarah și Rebecca, au decis în urmă cu ceva timp să ia calea străinătății pentru a studia la cele mai prestigioase universități. Cele două sunt prioritare în bugetul familiei, iar Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când vine vorba despre educația fiicelor sale și nu numai.

Sume colosale pentru educație

Așadar, potrivit click.ro, Anamaria Prodan scoate din buzunar suma de 50.000 de euro, cam cât costă o garsonieră decentă în Capitală, pentru ca fata cea mare, Rebecca să studieze moda la New York, Milano, Paris și ultimul an la Abu Dhabi. 

Pe de altă parte, Sarah, fata cea mică, a primit o bursă la Universitatea Mississippi din America, iar sexy impresara plătește în jur de 23.000 de euro pe an pentru acest lucru. O nimica toată, am putea spune, dacă stăm să ne gândim că averea Anamariei Prodan se ridică la suma de 50 de milioane de euro.

Reality-showul "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului", în curând pe Antena Stars!

Fanii o vor putea admira din nou pe Anamaria Prodan din faţa televizoarelor, într-un reality-show de senzaţie, numit "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului". În cadrul emisiunii, care va fi difuzată în curând pe Antena Stars, admiratorii frumoasei impresare vor putea urmări cum arată o zi completă din viaţa sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro