Câţi bărbaţi a avut Denisa Răducu? Iubitul ei a spus tot

Câţi bărbaţi a avut Denisa Răducu? Iubitul ei a spus tot © Arhiva

Denisa Răducu a iubit muzica și a fost singurul lucru pe care s-a concentrat atunci când era în viață. Regretata artistă a avut o relație foarte discretă cu iubul ei, iar viața ei amoroasă a fost o adevărată considerată o adevărată enigmă.

S-au spus multe lucruri despre Denisa Răducu și chiar că s-ar fi iubit cu mai mulți bărbați. În realitate, artista a avut doar o relație, până la vârsta de 27 de ani, cu Florin, bărbatul care i-a fost artistei alături până la sfârşitul vieţii. Se pare că acesta a fost şi singurul din viaţa ei, ea fiind domnişoară până să îl întâlnească. Rudele Denisei Răducu au declarat la acea vreme că artista s-a menținut pură, până în momentul în care l-a cunoscut, lucru susținut și de un apropiat al Denisei Răducu. 

"Eu 100% ştiu că da, voia să se căsătoreasca cu ea. (...) A fost domnişoară pana la 20 şi ceva de ea, băiatul ăsta e primul. El îi doreşte binele, poate la fel ca mama ei", a spus un prieten de-ai Denisei Răducu, în urmă cu ceva timp. 

Cât despre cât de mult o iubea pe Denisa, apropiatul familiei manelistei spune că pentru Florin ea însemna totul și a fost devastat atunci când s-a stins din viață. 

"Este un om căruia nu îi lipseşte absolut nimic. Îl cunosc foarte bine. Niciodată nu are cum să se împrumute de la nimeni din ţara asta. Nu îi lipseşte nimic şi are un caracter foarte frumos. Avea parc de maşini dinainte să fie cu Denisa. O iubeşte pe Denisa mai mult decât orice. El şi-a lăsat afaceri de bani grei în Spania ca să vină să fie langa Denisa. El i-a dat maşina cadou, cum ar putea să îi ia banii ei", a mai spus acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro