Cati de la „Insula iubirii”, din nou într-o relaţie! Cine este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Răzvan. FOTO

+3 click pentru
galerie

Cati de la „Insula iubirii”, din nou într-o relaţie! Cine este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Răzvan © Facebook

Surpriză pentru admiratorii emisiunii "Insula Iubirii"! Cati Dimache, fosta concurentă, l-a uitat pe Răzvan şi iubeşte din nou. Nu se ascunde şi şi-a asumat relaţia pe reţelele de socializare. 

În sezonul 4, Cati Dimache a păşit pe "Insula Iubirii" alături de Răzvan Manea, un bărbat mai tânăr decât ea cu şase ani. Cei doi s-au cunoscut pe internet şi, la prima întâlnire, s-au îndrăgostit. La acel moment, Cati avea deja experienţa unui mariaj din care a rezultat un copil.

Deşi nu a văzut în Răzvan Manea un tată pentru băieţelul ei, i-a plăcut că este îndrăznet şi aşa a debutat relaţia lor. Doar că, lucrurile nu au evoluat aşa cum visa ea la început. Cati i-a iertat de-a lungul timpului infidelităţile şi cuvintele urâte. Parcursul lor în emisiunea "Insula Iubirii" a fost unul mult discutat chiar şi după terminarea filmărilor.

Au plecat separat de la "Insula Iubirii", dar în România şi-au acordat o altă şansă. Nici atunci nu a mers aşa că, au decis să pună punct definitiv. După câteva luni, Cati Dimache şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat. Este vorba de un tânăr care, potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, s-a născut în Bucureşti, dar locuieşte în Galaţi. 

Cati Dimache şi Mădălin, căci aşa se numeşte noul iubit al brunetei, pare-se că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Şi-au asumat relaţia pe social media, rudele fostei concurente lasă comentarii la fotografiile lor care nu sunt deloc puţine şi, trebuie să menţionăm, Cati zâmbeşte!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest