VIDEO / Catinca Roman spune de ce nu s-a căsătorit niciodată: "Nici nu mi-a trecut prin cap"

+3 click pentru
galerie

Catinca Roman © Facebook

Catinca Roman se tatuează, poartă haine îndrăznețe și este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi. Vedeta nu a fost căsătorită niciodată, dar a trăit mai multe povești de dragoste, însă nici una dintre ele nu s-a terminat cu un inel pe deget. 

"Am o prietenă care mă stresează să mă căsătoresc. N-am fost neapărat împotriva căsătoriei, dar cred că nici n-am întâlnit persoana. Am profesia de a fi părinte. Cred că nu toată lumea e făcută pentru asta. Ideal ar fi să te căsătorești cu cel mai bun prieten. În primul rând, familia mea a fost foarte deschisă. Nu au pus presiune pe noi când venea vorba despre viața privată.", a povestit Catinca Roman, la Răi Da' Buni. 

Catinca Roman a vorbit și despre modul în care au reacționat membri familiei sale atunci când a fost nevoită să o crească singură pe Calina. 

"La vremea respectivă, faptul că am făcut un copil necăsătorită a fost privit într-un mod dubios. Am avut comentarii și din partea celor apropiați. Acum e altceva, e cool să fii părinte singur. Am fost cerută în căsătorie, dar nici nu mi-a trecut prin cap.", a mai spus Catinca Roman, la Răi Da' Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro