VIDEO / Catinca Roman spune de ce nu s-a căsătorit niciodată: "Nici nu mi-a trecut prin cap"

+3 click pentru
galerie

Catinca Roman © Facebook

Catinca Roman se tatuează, poartă haine îndrăznețe și este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi. Vedeta nu a fost căsătorită niciodată, dar a trăit mai multe povești de dragoste, însă nici una dintre ele nu s-a terminat cu un inel pe deget. 

"Am o prietenă care mă stresează să mă căsătoresc. N-am fost neapărat împotriva căsătoriei, dar cred că nici n-am întâlnit persoana. Am profesia de a fi părinte. Cred că nu toată lumea e făcută pentru asta. Ideal ar fi să te căsătorești cu cel mai bun prieten. În primul rând, familia mea a fost foarte deschisă. Nu au pus presiune pe noi când venea vorba despre viața privată.", a povestit Catinca Roman, la Răi Da' Buni. 

Catinca Roman a vorbit și despre modul în care au reacționat membri familiei sale atunci când a fost nevoită să o crească singură pe Calina. 

"La vremea respectivă, faptul că am făcut un copil necăsătorită a fost privit într-un mod dubios. Am avut comentarii și din partea celor apropiați. Acum e altceva, e cool să fii părinte singur. Am fost cerută în căsătorie, dar nici nu mi-a trecut prin cap.", a mai spus Catinca Roman, la Răi Da' Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest