Catrinel Menghia a tras lozul cel mare! Soțul o răsfață așa cum orice femeie și-ar dori / VIDEO

Catrinel Menghia a tras lozul cel mare! Soțul o răsfață așa cum orice femeie și-ar dori / VIDEO © Captură Antena Stars

Ştiţi vorba aceea? Dragostea chiar trece prin stomac! Asta se pare că ştie şi soţul lui Catrinel Menghia, spunem asta pentru că în doi timpi şi trei mişcări italianul şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe gătit! Producătorul ştie să îi facă pe plac celebrului fotomodel aşa că nu a stat pe gânduri şi i-a făcut o surpriză culinară!

Cu mare atenţie şi multă iubire producătorul de film a ales fiecare ingredient în parte şi a dat drumul la treabă! Catrinel urmărea atent cu privirea fiecare detaliu în parte în timp ce işi ţinea fetiţa în braţe, scrie Antena Stars.

Catrinel Menghia, răsfățată de zor de soț

Cât ai bate din palme pastele italiene au fost aproape gata şi ca un bucătar ce se respectă, soţul modelului nu s-a lăsat până când totul a ieşit impecabil. Vă spunem doar atât! Ingredientul secret a fost iubirea!

Catrinel Menghia şi soţul ei sunt împreună de aproape 9 ani şi, cu toate că au trecut şi prin perioade mai neplăcute cei doi au reuşit să meargă mai departe . În prezent formează o familie frumoasă alături de fetiţa lor Caroline, iar producătorul face tot ce îi stă în putere să o răsfeţe pe frumoasa româncă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro