Catrinel Menghia, prima vacanţă de lux, alături de fetiţa ei. Vedeta şi-a etalat la plajă silueta de invidiat / FOTO

+3 click pentru
galerie

Catrinel Menghia, prima vacanţă de lux, alături de fetiţa ei. Vedeta şi-a etalat la plajă silueta de invidiat / FOTO © Foto: Instagram

Frumoasa Catrinel Menghia a dat fuga în destinaţia favorită a vedetelor, Porto Cervo. Daaar, vacanţa aceasta este deosebită deoarece e prima în care merge şi micuţa Caroline. 

Catrinel Menghia, alături de familie, în vacanţă

Plaja, soare, peisaje de vis. De toate acestea se bucură Catrinel Menghia şi soţul, dar pentru prima dată în formulă completă, împreună cu micuţa Caroline. Au optat pentru destinaţia favorită a vedetelor din această perioadă, Porto Cervo. Dar ştim că această locaţie este una aproape de sufletul vedetei, pentru ca a făcut o tradiţie să îşi petreacă vacanţele în acest loc divin, potrivit Antena Stars.

Nu mai pomenim de apa limpede care îţi taie răsuflarea şi de peisajele care îţi dau senzaţia că în Porto Cervo este raiul pe pământ. Haideţi mai bine să o admirăm împreună pe Catrinel. Frumoasa mămică nici nu zici că a dat de curând naştere unui copil. Arată demenţial! Îmbrăcată cu un costum de baie "one piece", cu imprimeu floral, modelul ne încântă cu imaginile postate de la piscină. 

Şi acum, dacă ne-am clătit ochii cu imaginile în care Catrinel este protagonistă, să mergem şi la micuţa Caroline. Cu toate că este încă foarte micuţă, ne putem da seama că moşteneşte frumuseţea mamei sale.

Catrinel Menghia nu s-a uitat la bani pentru prima vacanţă din viaţa fiicei sale

Iar Porto Cervo este într-adevăr destinaţia perfectă pentru o vacanţă relaxantă, de neuitat. Catrinel, împreună cu familia s-au cazat la un hotel de lux, unde pentru o singură noapte au scos din buzunar aproape 400 de euro. Dar totul a meritat din plin pentru că cei doi părinţi s-au simţit excelent în compania micuţei lor care a fost răsfăţată ca o adevărată prinţesă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro