Catrinel Sandu, primele declarații după ce s-a căsătorit civil: „Ne-am dorit mult să fim doar noi doi la cununie”

+3 click pentru
galerie

Catrinel Sandu, primele declarații după ce s-a căsătorit civil: „Ne-am dorit mult să fim doar noi doi la cununie” © Instagram.com

A trecut prin multe povești fără final fericit, dar acum este cea mai bucuroasă și cea mai împlinită. Catrinel Sandu a făcut primele declarații la emisiunea „Agenția VIP”, după ce s-a căsătorit civil cu iubitul ei american, Steve. 

Pentru că viața i-a dat lovitură după lovitură, acum Catrinel Sandu este cea mai fericită femeie din lume! Iubitul ei american, pardon...soțul ei, Steve a făcut-o extrem de mândră atunci când a cerut-o de soție, iar de curând, cei doi au și oficializat relația, la ofițerul de stare civilă. Totul s-a produs departe de casă, iar Catrinel și Steve și-au dorit mult să fie doar ei doi în ziua cea mare. 

Printr-o intervenție telefonică avută la emisiunea „Agenția VIP”, Catrinel Sandu a făcut primele declarații după ce a devenit soția lui Steve. Catrinel și-a păstrat numele de Sandu, căci a mărturisit că a luptat mult să-l recapete. De asemenea, blondina a spus că ea și Steve cu siguranță s-au mai întâlnit într-o altă viață și acum trăiesc împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. 

„Azi dimineață îi spuneam lui Steve că mă duc la serviciu și că sunt femeie măritată. Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacpăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. 
Aici lucrurile sunt mai simple.

Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri...am semnat foaia. Nu ne-am spus jurămintele, că le vom spune la nuntă, dar a fost foarte frumos. Ne-am dorit mult să fim doar noi doi la cununie. E ceva paranormal între noi, am senzația că undeva, cândva am mai fost împreună și a trebuit să trecem amândoi prin niște povești, pentru a putea fi împreună, prețuim totul altfel” a spus Catrinel Sandu, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro