Catrinel Sandu, primele declaraţii după ce tatăl ei a ajuns la spital: "A fost o zi cumplită"

+3 click pentru
galerie

Catrinel Sandu, primele declaraţii după ce tatăl ei a ajuns la spital: "A fost o zi cumplită" © Facebook

Catrinel Sandu a avut parte de o zi cumplită! Tatăl ei a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. În direct la "Agenţia VIP", vedeta a vorbit despre această situaţie grea.

Catrinel Sandu a început să plângă în direct! Deşi a muncit toată ziua, a stat mereu cu telefonul în mână pentru a afla veşti despre tatăl ei, afla în operaţie. Din fericire, Nicu Sandu a fost salvat.

"M-am trezit la patru dimineaţă, am primit un telefon de la mama şi am aflat ce s-a întâmplat. De atunci şi până acum am stat numai pe telefoane cu emoţii cu lacrimi (plânge). Acum două săptămâni a fost la mine, ne-am văzut. Era bine. Am vorbit cu el la telefon ieri. Era foarte bine, era foarte vesel. A fost o zi cumplită, cu multe telefoane, speranţe. A fost cred că cineva acolo sus, il iubeşte. a ajuns pe nişte mâini foarte bine. A ajuns la acelaşi spital unde m-am operat eu. Din fericire, avem nişte doctori extraordinari. (...) El nu era acasă. Era singur acolo, fericirea a făcut ca vecinul nostru să se ducă să îi spună ceva şi a găsit uşa neînchisă. Lui i-a fost rău dar nu a vrut să spună nimănui, l-a găsit în pat. Abia vorbea, nu articula cuvintele. A spus că simte mâna stângă şi piciorul stâng amorţite. Vecinul şi-a dat seama că a fost ceva foarte grav, a sunat la salvare. De acolo a început totul. (...) El a avut un bypass acum cinci ani de zile, tratat, totul a fost foarte bine", a spus Catrinel Sandu. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro