Dramă în familia lui Catrinel Sandu! Mama vedetei, apel disperat pentru soțul bolnav: „El este cel care are mare nevoie de voi”

+3 click pentru
galerie

Dramă în familia lui Catrinel Sandu! Mama vedetei, apel disperat pentru soțul bolnav: „El este cel care are mare nevoie de voi” © Instagram

Familia lui Catrinel Sandu trece printr-o mare cumpănă. Tatăl vedetei a suferit un accident vascular în urmă cu mai bine de trei luni, iar starea lui de sănătate de degradează pe zi ce trece.

Pe pagina ei de Facebook, Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu a postat un mesaj care îți face pielea de găină. Aceasta i-a rugat pe toți cei care au fost ajutați de către soțul ei grav bolnav să se roage pentru el, pentru a se vindeca. 

„Vă rog frumos pe cei care de-a lungul timpului ați fost ajutați în problemele voastre de Nicu Sandu, să-l rugați pe bunul Dumnezeu să-l ajute să se ridice de pe patul de boală. Acum el este cel care are mare nevoie de voi. Vă mulțumesc din suflet!” a scris Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu, pe Facebook. 

Catrinel Sandu a venit de urgență în România în urmă cu o săptămână, pentru a fi alături de tatăl său, care se află internat într-un spital din București. Acum vedeta a primit vestea tristă din partea medicilor, iar șansele de recuperare sunt destul de mici.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest