Veşti noi despre starea tatălui lui Catrinel Sandu, la o lună de la accidentul vascular. "Are nevoie de linişte şi odihnă"

+3 click pentru
galerie

Veşti noi despre starea tatălui lui Catrinel Sandu, la o lună de la accidentul vascular. "Are nevoie de linişte şi odihnă" © Foto: Facebook

Veşti noi despre starea de sănătate a tatălui lui Catrinel Sandu, după ce în urmă cu o lună a suferit un accident vascular cerebral. Chiar fiica sa a făcut anunţul.

Catrinel Sandu a precizat că starea de sănătate a tatălui ei a început să se îmbunătăţească, iar acum a fost mutat în salon. Frumoasa vedetă a ţinut să le mulţumească tuturor celor care s-au rugat pentru părinele ei, dar şi medicilor care au dat tot ce este mai bun pentru ca Nicu Sandu să-şi revină.

CITESTE SI: Catrinel Sandu, decizie importantă în privința nunții, după ce tatăl ei a suferit un accident vascular

"Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru toate gândurile, rugăciunile şi mesajele voastre pentru tata. După aproape o lună azi a fost mutat în salon. Avem un regim restricţionat de vizite. Începe recuperarea şi are nevoie de linişte şi odihnă. Mulţumesc medicilor. Avem în continuare nevoie de gândurile pozitive din partea voastră ca şi până acum. Vă mulţumim", este mesajul transmis de Catrinel Sandu, despre starea de sănătate a tatălui ei.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro