Unde se afla Marcel Toader în momentul morții și care este cauza decesului

Unde se afla Marcel Toader în momentul morții și care este cauza decesului © captură video

Astăzi, showbizul a fost zguduit de o veste cumplită! Afaceristul Marcel Toader s-a stins din viață la numai 56 de ani.

Marcel Toader a murit astăzi, la numai 56 de ani. Afaceristul se afla, în momentul morții, la avocatul său. Se pare că Marcel Toader a făcut infarct în curte și medicii veniți de urgență la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva, din păcate. În urmă cu doar câteva momente a sosit și fiul afaceristului, la locul tragediei.

Marcel Toader traversa o perioadă dificilă

Omul de afaceri trebuie să recupereze 60.000 de euro de la doi prieteni cărora le-a împrumutat acești bani în urmă cu șase ani, însă trebuie să se mute și din apartamentul în care locuiește, fiind executat silit. 

"Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.", a declarat Marcel Toader, la Star Matinal, în urmă cu scurt timp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro