Cazul morții Cristinei Țopescu. Procurorii iau în calcul varianta sinuciderii

Cazul morții Cristinei Țopescu. Procurorii iau în calcul varianta sinuciderii © spynews.ro

Moartea Cristinei Țopescu se adâncește din ce în ce mai mult în mister. Procurorii iau în calcul și sinuciderea, dar și o supradoză accidentală, având în vedere că medicii legiști au găsit în stomacul Cristinei Țopescu mai multe medicamente. 

Având în vedere că decesul s-a produs acum în urmă cu două săptămâni, va fi destul de greu ca aceste detalii să fie stabilite în scurt timp. Medicii legiști i-au anunțat deja pe procurori că motivul exact al morții nu mai poate fi stabilit cu exactitate din cauza gradului ridicat de descompunere, dar medicamentele găsite și analiza toxicologică vor fi extrem de importante pentru a trage o concluzie procurorii, anunță România Tv.

Mai mult, procurorii au cerut și expertize în cazul morții celor doi câini găsiți fără viață în casa Cristinei Țopescu. Toate aceste rezultate vor concluziona cazul misterios al morții Cristinei Țopescu.

Cu puțin timp înainte să se stingă din viață, Cristina Țopescu a dat și un mesaj disperat unui apropiat, în care îi spunea că se află la capătul puterilor, că ia somnifere pentru a dormi. Jurnalista era răvășită de faptul că nu a putut salva un căine nevinovat, jurnalista dedicându-și întreaga viață salvării necuvântătoarelor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro