Ce a ales fetiţa Laurei Cosoi de pe tavă, la tăierea moţului! "Mi se pare o variantă bună"

+4 click pentru
galerie

Ce a ales fetiţa Laurei Cosoi de pe tavă, la tăierea moţului! "Mi se pare o variantă bună" © Instagram

Marţi, 11 iunie, Rita, fiica Laurei Cosoi, a împlinit un anişor! Aşa cum este tradiţia, a avut loc şi petrecerea de tăiere a moţului, doar că, în avans cu câteva zile, sâmbătă. Au fost alături naşii, bunicii şi prietenii. 

La casa Laurei Cosoi, sâmbătă a fost mare petrecere. Actriţa şi soţul ei, Cosmin, au organizat totul până la cel mai mic detaliu, iar momentul cel mai aşteptat al zilei a fost uimitor. Rita a luat de pe tavă trei obiecte, dar două dintre acestea au fost cele alese şi de mama ei, la 1 an. 

Micuţa a ales un stilou, un bănuţ de argint şi pasaportul. Când avea un anişor, Laura Cosoi a ales, de asemenea, stiloul şi bănuţul. Viitorul este promiţător!

"Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul!", a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Fiica Laurei Cosoi a împlinit un an

"Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Şi-a ales ca moment începutul de vară, luna cireşelor. Resimţim emoţia primelor clipe în care am ţinut-o în braţe, mirosul, lacrimile de bucurie, prima întâlnire a privirilor noastre, prima declaraţie de dragoste!

Copilul nostru bun, îţi mulţumim că ne-ai ales! Îţi dorim o viaţă frumoasă, cu dragoste de oameni şi fapte bune, cu înţelepciune, zâmbete şi credinţă! Te iubim, Rita! La mulţi ani! ❤️", a scris Laura Cosoi, cu ocazia zilei de naştere a Ritei.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro