Ce a apărut la ușa locuinței Cristinei Țopescu, după moartea jurnalistei / FOTO

+2 click pentru
galerie

Ce a apărut la ușa apartamentului Cristinei Țopescu, după moartea jurnalistei / FOTO © Arhivă

Moartea Cristinei Țopescu a lăsat în urmă durere, dar și multă revoltă. Buna prietenă a jurnalistei, care a fost și cea care a făcut apelul la 112 ce i-a condus pe medici către trupul neînsuflețit, a făcut o dezvăluire dezolantă.

Cristina Țopescu era moartă de câteva zile bune, au indicat medicii legiști, dar și activitatea ei de pe WhatsApp. Ultima oară fusese online pe 28 decembrie, iar vecinii au mărturisit că nu o mai văzuseră pe fosta prezentatoare de la finalul lui 2019.

Ce a apărut la ușa locuinței Cristinei Țopescu

Prietena care a sunat la 112 i-a aprins o lumânare Cristinei Țopescu, pe care a lăsat-o în fața ușii casei sale – locul unde și-a găsit sfârșitul.

Însă, cu adevărat trist, dacă nu chiar tulburător, este faptul că, cel puțin la momentul respectiv, era singura lumânare. Cei pe care amica jurnalistei i-a definit ca niște prieteni doar cu ghilimele se pare că ar fi uitat-o pe fosta prezentatoare.

„Doar lumânarea de la mine.

NIMENI nu s-a gândit sa îi aducă LUMINĂ!

"Prietenii" care se laudă azi cu relația cu ea NU STIAU nici unde stă!

Cristina NU s-a sinucis!

Si nu a omorât-o nimeni!”, a scris prietena jurnalistei, pe Facebook.

Vă reamintim că Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința ei din Otopeni. Era în pat, îmbrăcată în pijamale și acoperită de pătură. Și doi dintre câinii jurnalistei au fost găsiți morți. La autopsie, medicii legiști au descoperit medicamente în stomacul fostei prezentatoare, însă o primă ipoteză indică că ar fi putut muri din cauza unui infarct în somn. Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro