Ce a apărut pe pagina de socializare a Denisei Răducu la aproape 3 ani de la deces

+3 click pentru
galerie

Ce a apărut pe pagina de socializare a Denisei Răducu la aproape 3 ani de la deces © arhiva

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de manele de la noi din țară, iar șocul a fost destul de mare atunci când admiratorii au aflat că aceasta suferă de o boală gravă care până în final i-a adus sfârșitul. La mai mult de doi ani de la deces, pagina de socializare a cântăreței este în activă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Denisa Răducu a fost mereu apreciată pentru modestia de care a dat dovadă, dar și pentru simplitatea cu care s-a afișat la fiecare eveniment la care era invitată. A fost mereu sinceră cu cei din jur și deși nu a vrut să-i facă să sufere niciodată, însă moartea acesteia a adus multă tristețe în sufletul celor apropiați, dar și a prietenilor și faniilor. 

În urmă cu mai mult de 2 ani, Denisa Răducu s-a stins în urma unei boli grave de care suferea, însă pe pagina sa de socializare nu este nimic schimbat de atunci. Cei dragi au preluat pagina oficială a cântăreței și postează zilnic sau aproape zilnic imagini și piese muzicale pe care artista le-a făcut de-a lungul timpului, pentru ca admiratorii și persoane care au iubit-o să nu o uite niciodată.

Postările strâng rapid un număr mare de aprecieri, dar și foarte multe comentarii în care fanii își exprimă regretele pentru frumoasa cântăreață care a plecat mult prea rapid dintre noi. 

Toți au sperat că vedeta va învinge boala gravă de care suferea, iar aceasta s-a luptat până în ultima clipă cu maladia nemiloasă care până la urmă a învins viața.
Denisa Răducu s-a stins pe data de 23 iulie 2017, iar locul unde își doarme somnul de veci a devenit un adevărat altar pentru toți cei care au iubit-o. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro