Ce a decis Andreea Bălan, după ce s-a aflat de contractul prenupțial: „Mâine”

+3 click pentru
galerie

Ce a decis Andreea Bălan, după ce s-a aflat de contractul prenupțial: „Mâine” © Instagram

La scurt timp după ce Spynews.ro a făcut publică informația-bombă a momentului, despre contractul prenupțial încheiat între Andreea Bălan și George Burcea, cântăreața a făcut un anunț important în mediul online.

Andreea Bălan a făcut un anunț important, în care informează la ce să ne așteptăm în următoarea perioadă. Artista va lansa o serie de piese, care, după descrierea oferită de cântăreață, par să trateze fix temele și subiectele care au măcinat-o în ultima perioadă.

„În perioada următoare voi lansa piese despre mine, despre voi, despre viață, despre încercările la care ne supune viața, despre greșeli, iubire și suferință, dar și despre puterea de a merge mai departe orice ar fi. #mâine #inimadefier”, a anunțat Andreea Bălan, pe internet.

Totul vine la câteva ore după ce am publicat informații incredibile despre viitorul partaj, în urma căruia Andreea Bălan rămâne cu o avere de un milion de euro, în timp ce George Burcea rămâne pe zero.

Iată, prin urmare, cu ce rămâne Andreea Bălan: o casă de 500 de mii de euro, un apartament de 100 de mii de euro, un alt apartament de 90 de mii de euro, ambele în zone foarte bune, acolo unde are vecini din crema showbiz-ului, trei mașini de lux și, bineînțeles, lista nu se termină aici! Andreea Bălan doar are o carieră de senzație, în urma căreia, prin multă muncă, a obținut tot ce ar putea vrea cineva de la viață.

Totodată, s-a aflat că adevăratul motiv al rupturii dintre cei doi ar fi fost consumul de substanțe interzise al lui George Burcea, care de altfel a și fost prins drogat la volan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro