Ce a făcut Cornel Galeș, cu câteva ore înainte să moară. Un prieten apropiat a spus tot

Ce a făcut Cornel Galeș, cu câteva ore înainte să moară. Un prieten apropiat a spus tot © Facebook

Moartea lui Cornel Galeș a venit ca un trăznet pentru apropiații lui! Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit astăzi, într-un accident îngrozitor de circulație, petrecut în Spania.

Pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș prietenii au postat deja sute de mesaje de condoleanțe și nimeni nu înțelege cum a fost posibilă a așa tragedie. Un prieten apropiat de-ai lui Cornel Galeș a dezvăluit și ce a făcut fostul soț al Ilenei Ciuculete, cu doar câteva ore înainte de accidentul mortal. 

"Adio, prieten drag! Cu trei ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta!", a scris Adrian Stan, pe Facebook.

Cornel Galeș, mort într-un accident de mașină

Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață astăzi, în urma unui accident de mașină. Se afla la volan, alături de un prieten, care după spusele nașei sale de cununie, a supraviețuit. Cei doi mergeau împreună la un local cu specific românesc din Spania, unul dintre preferatele lor, însă Cornel Galeș nu a mai ajuns niciodată la destinație. Rămâne de văzut ce decizie vor lua apropiații cu privire la ceremonia funerară, dacă Galeș va fi înmormântat în România sau nu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro