Ce a făcut Simina în timp ce What's Up vorbea despre actuala iubită! Imagini bombă

+3 click pentru
galerie

Ce a făcut Simina în timp ce What's Up vorbea despre actuala iubită! Imagini bombă © Instagram

What's Up şi-a asumat noua relaţie şi ne-a prezentat-o pe cea care îi alină durerea, însă nici Simina nu pierde vremea.

Toate drumurile duc la ea, la actuala iubită a lui Whats Up! În timp ce el se afişa cu cea care i-a pus inima pe jar, fosta soţie petrecea în club, alături de prieteni. Îmbăcată super sexy, cu o fusta scurtă din piele neagră, la care a asortat un top negru minuscul, Simina s-a distrat până în zorii zilei, potrivit Antena Stars.

What's Up şi Simina au ţinut secrete motivele divorţului, însă au spus că au rămas în relaţii bune. Cu toate acestea, piesa recentă a lui What's Up ne-a atras atenţia. Mai exact, versurile, care spun cam aşa.

"Sunt bagabont şi voi fi toată viaţa". Oare ce vrea artistul să spună prin aceste versuri, care îi aparţin? Să fi fost vorba despre infidelitate între What's Up şi Simina? Sensibil cum îl ştim, cântăreţul şi-a exprimat de fiecare dată sentimentele prin muzică, iar întrebarea nostră este dacă el vrea să trimită un mesaj către fosta soţie prin intermediul noii piese. 

A anunţat că are o nouă iubită

"De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇",
a transmis What's Up pe reţelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro