Ce a făcut Simona, soția lui Mihai Constantinescu, la câteva ore după ce artistul a murit 

Ce a făcut Simona, soția lui Mihai Constantinescu, la câteva ore după ce artistul a murit © Arhiva

Simona, soția lui Mihai Constantinescu, este devastată după ce artistul s-a stins din viață după cinci luni petrecute în comă, la Spitalul Floreasca din Capitală. 

Împreună cu nașa lor de cununie au mers să cumpere cele necesare, așa cum se procedează la astfel de evenimente. La câteva ore de când a artistul a fost declarat decedat, în urma unui stop cardio-respirator, Simona Secrier a mers, împreună cu nașa sa de cununie, să cumpere sicriu și alte lucruri necesare pentru priveghi și înmormântare. Marilena Adam, nașa de cununie a artistului, a avut o relație extrem de strânsă cu Mihai Constantinescu și spune că Simona nu și-a imaginat niciodată că va merge să îi cumpere sicriu soțului său. 

"Pe Simona o consider fata mea, nu fina mea. Am mers amândouă în oraș, am cumpărat tot ce trebuie. Îmi zicea că nu își imagina că va merge să cumpere coșciug pentru soțul ei. Am vorbit cu primarul Gabriela Firea.", a declarat Marilena Adam, la Agenția Vip.  

Totodată, nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu a oferit și detalii exclusive despre data și ora când va fi înmormântat artistul, dar și despre faptul că nu și-a dorit un loc de veci la Cimitirul Bellu, așa cum își exprimă dorința mulți artiști înainte să moară.

Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

"Mihai Constantinescu va fi depus la ora 13:00 la biserica Sfânta Parascheva de pe Titulescu. Va fi înmormântat joi, la ora 14:00, la cimitirul Ghencea Militari din Capitală. Nu a vrut loc de veci pe Aleea Artiștilor de la cimitirul Bellu, Marilena Adam, nașa de cununie.", a mai spus nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu, la Agenția Vip. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro