Ce a fost şi ce a ajuns! Cu ce se ocupă acum fosta solistă a trupei Albatros

Fosta solistă a trupei Albatros, cunoscută şi sub numele de „Naste din Berceni”, nu a renunţat la ceea ce a făcut-o celebră

Cu siguranţă încă vă mai aduceţi aminte de „Naste din Berceni”, cea care umplea stadione sau săli de spectacol, chiar şi de două ori pe zi. Alături de celebra trupă Albatros, blonda a făcut senzaţie imediat după 89, melodiile lor fiind şi astăzi ascultate de cei care au trăit din plin acea perioadă.

Fosta solistă a trupei Albatros, cunoscută şi sub numele de „Naste din Berceni”, nu a renunţat la ceea ce a făcut-o celebră.

Iolanda Cristea, pe numele său real, făcea ravagii în anii 90, vocea ei se auzea la fiecare colţ de stradă din România, însă acum îşi câştigă traiul din evenimentele la care participă, alături de noua sa trupă, „Gabi Trăistaru Band”.

Cu ceva ani în urmă, chiar dacă nu apărea zilnic la tv, vocea Iolandei era de neconfundat. Toată ţară o ştia şi îi freda melodiile. „Ţi-aduci aminte”, „Adio, puişorul meu”, „Bucureşti, Bucureşti” sau „S-a mărit armata”, erau şlagărele momentului pe care nu era român să nu le cunoască şi să nu le iubească.

Acum, prima vedetă a muzicii de petrecere a lăsat în urmă trecutul şi îşi etalează talentul doar pe la nunţi, botezuri sau tot felul de petreceri private.

Dacă pe vremea formaţiei Albatros, Iolanda şi colegii săi umpleau stadioane, acum tot ce mai poate face este să aducă veselie celor prezenţi la evenimentele la care este chemată să întreţină atmosfera.

În anii 90 Iolanda şi membri formaţiei Albatros au vândut milioane de casete audio, devenind astfel o mare sursă de inspiraţie pentru zecile de muzicanţi care îşi doreau să se afirme.

Acum, ajunsă la 50 de ani, Iolanda se mai bucură doar de amintirile vremurilor demult apuse.

Pentru că nu a renunţat definitiv la cariera sa muzicală, Iolanda nu a simţit foarte puternic declinul pe care l-a avut atât ea, cât şi formaţia Albatros. Mai ales că, succesul fabulos al formaţiei a dispărut din cauza concurenţei puternice care a apărut pe piaţa muzicală la începutul anilor 2000. Muzica de petrecere s-a dezvoltat, formaţiile dance s-au înmulţit peste noapte, iar acest lucru i-a băgat într-un con de umbră atât pe ea, cât şi pe colegii ei de trupă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro