Ce a transmis Ioana Dehelean, după ce a aflat că a intrat în finală la Chefi la cuțite. A renunțat la două facultăți pentru cofetărie: “Ce am simțit…”
Publicat pe 18.10.2023 la 13:42 Actualizat pe 18.10.2023 la 13:49
Concurenții de la Chefi la cuțite au trecut prin multe provocări și tensiuni, însă doar trei au ajuns în marea finală. Printre aceștia se numără și Ioana Dehelean, cea care a reușit să-i surprindă de fiecare dată pe jurați cu preparatele ei. Concurenta a făcut multe sacrificii pentru bucătărie, iar una dintre ele a fost să renunțe la cursuri.
- Mesajul postat de Ioana Dehelean
- Concurenta a făcut sacrificii pentru pasiunea ei
Ioana Dehelean de la Chefi la cuțite, sezonul 12, este din echipa lui chef Florin Dumitrescu, iar concurenta este pasionată de prăjituri. Ioana Dehelean locuiește în Arad și are o afacere alături de soțul ei care este și el pasionat de bucătărie.
Ce mesaj a postat Ioana Dehelean, după ce a aflat că a intrat în finală la Chefi la cuțite
În ediția de aseară, 17 octombrie, Irina Fodor a anunțat care sunt cei trei finaliști care se luptă pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Cea care a intrat prima în finală este Ioana Dehelean, al doilea finalist este Valentin Timofte, iar ultimul este Janni Alexandridis.
Ioana Dehelean a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a aflat că are șansa să câștige premiul cel mare. Concurenta susține că nu își poate exprima în cuvinte ceea ce simte, iar experiența Chefi la cuțite a fost unică pentru ea.
Ioana Dehelean a renunțat la facultate pentru cofetărie
Ioana Dehelean a făcut multe sacrificii pentru pasiunea ei, astfel că a renunțat chiar și la studii. Concurenta a început două facultăți, una de arhitectură, și una de psihologie, însă nu a reușit să să le termine.
„Mă numesc Ioana Dehelean, am 30 de ani și vin din Arad și sunt cofetar profesionist de 7 ani. Am început două facultăți, n-am terminat niciuna. Arhitectură și psihologie.
Lucrez mai mult pe partea de evenimente, dar și cu clienții de zi cu zi. Am terminat cel mai bun liceu din Arad. Așteptările erau foarte mari, atât din partea profesorilor cât și din partea prietenilor și părinților.
Era oarecum dezamăgitor din partea mea să fac prăjituri.Am demonstrat între timp că nu e doar cofetărie, că e mult mai mult de atât. E foarte important să îți placă ceea ce faci și să îți iubești meseria.'', a mărturisit Ioana Dehelean.