Ce activități îți recomandă Nicoleta Nucă pentru perioada de izolare: „Să încercăm să vedem și partea pozitivă” / FOTO

+2 click pentru
galerie

Ce activități îți recomandă Nicoleta Nucă pentru perioada de izolare © Arhiva

Coronavirusl continuă să facă victime în România, iar perioada de izolare nu pare că se apropie de sfârșit.

Pentru că au trecut câteva zile de când ni se recomandă să stăm acasă, mulți dintre noi s-au plictisit sau nu știu ce activități să mai desfășoare pentru a nu simți monotonia acestor vremuri.

Și vedetele s-au conformat măsurilor luate de autorități, iar multe și-au descoperit pasiunea pentru gătit, citit sau pur și simplu se bucură de compania celor dragi, alături de care până acum nu prea aveau timp să stea.

Una dintre vedetele care profită de statul acasă este și Nicoleta Nucă. Artista a mărturisit pe contul său de Instagram că acum are mai mult timp pentru ea și plăcerile ei.

Însă, pe lângă faptul că se relaxează, citește, gătește și petrece timp alături de cei dragi, artista nu uită nici de fanii de pe rețelele de socializare. Nu trece zi ca vedeta să nu interacționeze cu comunitatea sa.

Așa se face că printr-un joc de întrebări și răspunsuri, Nicoleta Nucă și-a ajutat fanii cu câteva idei pe care ar putea să le pună în practică în această perioadă de izolare.

Întreabată de o fană ce activități îi propune, Nucă nu a stat deloc pe gânduri și i-a făcut o listă întreagă admiratoarei sale.

”Trebuie să încercăm să vedem și partea pozitivă”, așa și-a început artista mesajul.

Apoi a continuat cu lista de activități: ”Poți să citești, să te joci pe calculator sau telefon, să faci sport, să faci curat în dulapuri, să gătești și să petreci timp util cu familia”, este doar o parte din lista de activități propusă de Nicoleta Nucă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro