Ce ar face Gabriela Cristea, dacă Tavi Clonda ar înșela-o: „Aș fi extrem de dezamăgită”

+3 click pentru
galerie

Ce ar face Gabriela Cristea, dacă Tavi Clonda ar înșela-o © Arhivă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unele dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Este greu de crezut că ar putea interveni vreodată ceva între cei doi, însă asta nu înseamnă că refuză să se gândească și la cele mai negre scenarii.

Recent, în cadrul unui interviu, Gabriela Cristea a avut curajul să răspundă la o întrebare extrem de incomodă: ce ar face dacă Tavi Clonda ar înșela-o. Vedeta recunoaște că, deși ar fi extrem de dezamăgită, cel mai probabil și-ar ierta soțul.

„Sincer, cred că l-aş ierta, dar aş fi extrem de dezamăgită, mai ales că noi avem o bună comunicare, ne împărtăşim mereu dorinţele, nemulţumirile, visurile... Ar fi foarte greu, dar totuşi nu cred că m-aş despărţi de el. Nu cred însă că se va ajunge la aşa ceva pentru că eu sunt o persoană loială şi la fel este şi soţul meu”, a explicat Gabriela Cristea, la o emisiune.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, pregătiri pentru prima vacanţă în patru

Pentru prima vacanţă în patru, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ales ca destinaţia Turcia, acolo unde, anul trecut, au dus-o pe Victoria. Se vor bucura de un all inclusive şi vor avea un ajutor de nădejde.

Admiratorii abia aşteaptă să vadă fotografiile, care, cu siguranţă, nu vor întârzia să apară!

„O să mergem în prima vacanţă toţi patru, în curând, în iunie. Dar într-un ultra all inclusive, în care să avem toate condiţiile pentru că, deşi eu nu sunt fan, pentru copii şi pentru familie e cel mai bine. Plecăm în Turcia. Şi anul trecut am fost plecaţi cu Victoria, tot în Turcia. Paula şi Gelu vin şi ei, n-avem cum”, a declarat Tavi Clonda, în platoul emisiunii „Star Matinal”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro